BejelentésMilka Szalon
Születésnapra, névnapra, ha valami különlegességre vágyik, vagy csak úgy...

MENÜA Milka Szalon 2007. nyarán nyílt a Székesfehérváron a Sarló utcába. Elsősorban hiánypótló szolgáltatás gyanánt.

Mint ismeretes, a multik ill. más egyéb üzletek Milka választéka mindössze 10-20 féle termékre korlátozódik.

Holott nyugaton ennek a többszöröséből csemegézhetnek a Milka rajongói ill. az édesség kedvelők!

2008. nyár elején új helyre költöztünk, a Várkörútra. Itt 2010. november végéig üzemeltünk.

2010 nyarán (családi okok miatt) az üzletet Dunaújvárosba költöztettük át (ill. először csak egy új üzletet nyitottunk).

2012. elején visszaköltöztünk Székesfehérvárra, s február 13-án megnyílt új helyen, de változatlanul óriási választékkal új üzletünk, melynek címe:Sarló u. 23/A.

2012. július 16-án kényszerűségből ismét új helyen nyitottunk, mégpedig a fedett zöldséges piacon, a 029. számú üzletben.

Azonban a nyitvatartási időt nem találtam megfelelőnek (6-15), így ezt az üzletet 2012.12.31.-én bezártam.

Akárcsak a párválasztásban, itt is van azért remény, hogy előbb-utóbb megtalálja az ember az igazit. Már mint azt az üzletet, amelyre mindig is várt.

Így örömmel értesítem minden kedves régi és új vásárlónkat, hogy megnyílt a Milka Szalon, új címünk:

Székesfehérvár,

Budai út 46.

(a Budai út és a Gáz utca sarkán, a Fotoshop mögötti üzlet)

Nyitva: H:11-18, K-P: 9-18, Sz: 9-14

E-mail: mhazizse@gmail.com

Az üzlet könnyen megközelíthető autóbusszal (pár méter a megálló), autóval (az Arév parkolójában szinte mindig van szabad parkoló)!

Az új üzletben természetesen a régi (már megszokott magas) színvonalon kínálunk prémium kategóriás termékeket igényes vásárlóknak!

Az elmúlt évben kibővitettük a választékot, s immár magyar prémium termékeket is árusítunk:

Nápolyit, diabetikus nápolyit, barackmagot, ét-tej csokiparányt, kréker mixet stb.  lédig kiszerelésben, melyek a Dunántúlon kizárólag nálunk kaphatók!

Új üzletünkben újdonságként tovább bővítjük a kínálatot édes és sós tea süteményekkel!

(pl. mignon, puncsszelet, zserbo, linzerek, piskóták, mini isler, stb.)

Hogy miért éppen MILKA SZALON?


Mert nálunk több, mint 100 féle Milkából válogathat!!

A Milka Szalonban jelenleg kb. 100 féle Milka termék közül lehet választani. Kínálatunkban megtalálható az összes 100, 200, 300 grammos táblás csokoládé, a teljes Amavel sorozat, ezenkívül piskóták, nápolyik, kekszek, drazsék, desszertek, diabetikus csokik, cappuccinók, kávé, forró csoki, idény jellegű termékek hatalmas választéka 40-3990 Ft-ig.

Kóstolta már?

Ha nem, jöjjön a Milka Szalonba, és kóstolja meg a helyben készített eredeti Milka Forrócsokit, amelyet Tassimo kávégép segítségével 2 komponensű kapszulából állítunk elő!!

Sőt, megjelent és nálunk vásárolhat is Senseo párnás kávéfőzőgépben elkészíthető Milka Forrócsokoládét!!

Természetesen vannak speciális Milka termékek, amelyeket a kedves vásárlók gyakorlatilag csak a Milka Szalonban tudnak közel, s távol megvásárolni: ilyenek pl. - a Milka Choco Charver, (amely 380 grammos snowboard mintájú, óriás tábla tej és fehér csokoládéból) - a Milka Fánk, - a családi kiszerelésű, 500 grammos Milka Capuccinók 4 féle ízben, - az 500 gr-os Milka forró csokoládé.

Üzletünk egyedülálló specialitása:

A helyben készített valódi csokoládé csokrok!

Valamint:

a Milka (és egyéb) táblás csokoládé alapra épített dekorációs ajándék ötletek.

Készítünk ajándék kosarakat, amelyeket természetesen főként Milkákból valamint egyéb kiváló minőségű olasz, belga, svájci csokoládékból állítunk össze. Természetesen egyedi igényeket is ki tudunk elégíteni, speciális ötleteket is meg tudunk valósítani.

Fontosnak tartom megemlíteni, hogy Milka kínálatunk kb. 95 %-a az eredeti osztrák, ill. német gyártású termék, amelyet a nyugati országok számára gyártottak.

Üzletünk választéka természetesen nem csak Milka csokoládékra korlátozódik, megtalálható nálunk a Ferrero, a Mozart, a Haribo ill. az Orbit jelentős kínálata, ill. azon termékek köre, amely a magyar polcokon máshol nem található meg. Pl. a Haribo Lasso, amely 60 cm-es hosszával ismereteink szerint a leghosszabb gumicukor, eper, alma, kóla ízben kapható. De Orbit drazséból is több, mint 10 félét kínálunk.

Üdítő italok területén is kínálunk különlegességet: az osztrák Almdudler (mely több, mint 30 féle gyógynövényből készül) mindhárom terméke (cukormentes és természetes forrásvízzel készített is) 0,5 literes ill. 2 literes változata is kapható az üzletben.

Külföldi (osztrák, német, olasz, francia, amerikai, dél-afrikai) borokat, pezsgőket is forgalmazunk. Kínálatunkból nem hiányzik a szinte teljes Martini család, beleértve a Martini D`Orot, a Martini Bittert, valamint 4 féle Martini pezsgőt (Asti, Auguri, Prosecco, Brut). Polcainkon található kék pezsgő, gyümölcsös frizzante, fehér burgundi német bor exkluziv kivitelben ill. a Henkell szinte teljes választéka, valamint a Bree francia borcsalád mindhárom (fehér, rosé, vörös) tagja.

Kávé kínálatunk is egyre jelentősebb. Prémium kategóriás Dallmay”r-t, Jacobs kávékat, ill. Alvoradat forgalmazunk, szemes, vákumos, ill. nescafét. Helyben fogyasztásra választható: rövid ill. hosszú kávé (több féle dallmay”r, jacobs, Tchibo, Julius Meinl), Cappuccino (Nescafé, Jacobs), latte macchiato (vagyis tejes kávé), jeges kávé, forró csokoládé (Milka, Caotina, Rioba).

Szeretettel várjuk üzletünkben, ahol számtalan további, csak általunk forgalmazott terméket talál.

Ha minket választ, a minőséget választja!!
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!